Ruta Viladrau - Castanyeda de Merli

La Castanyeda de Merli, és un dels boscos de castanyers més espectaculars de Viladrau. Amb castanyers que poden tindre més de 500 anys, amb unes formes arquitectòniques de gran bellesa i per fer el lloc més encisador passa la riera de l'Erola pel costat dels castanyers amb petits salts d'aigua.

Com es pot arribar?
Cal anar fins a Viladrau i deixar el cotxe aparcat a l'avinguda Montseny prop de la rotonda i després agafarem el sender PR-C 205 que passa per darrere la masia Mas el Torrent, que va paral·lel pel costat del torrent sense travessar-lo. El sender està molt ben senyalitzat en tot el recorregut. La dificultat és baixa, ja que té suaus pujades i baixades.

Passarem pel Pont dels Segalars, és bastant ample, fins i tot passaria un cotxe. Travessar amb precaució no hi ha baranes, compte amb els nens.

En arribar a la masia Mas el Molins es troba la bifurcació del sender, continuar per l'esquerra, seguint la direcció a l'ermita de l'Erola.
Passarem pel costat de la masia de Can Bosc, continuarem pel sender fins arribar a l'ermita de l'Erola.

Heu d'estar molt atents!!! A uns 30 metres abans d'arribar a l'ermita hi ha un pal de fusta indicador del sender, just en aquest punt s'agafa el corriol que s'endinsa dintre del bosc fins arribar a la Castanyeda de Merli que queda a uns 100 metres.

Els castanyers més espectaculars i grans es troben a la part més alta, cal travessar tota la castanyeda per poder-los veure.

Tres imatges de finals de maig.



Tres imatges de finals de tardor.



Quatre imatges de principis d'abril.






Viladrau té molts llocs encantadors com aquest; per descobrir-los feu clic a PÀGINA D'INICI